טאקו דגים


מצרכים:


1 פילה דג שאוהבים
חבילת טורטיות
V2 כוס קמח פיצה
V2 כוס קורנפלור
כף מלח
כף פלפל
שמן זית
לסלסה
2 עגבניות
חופן עלי כוסברה
1 שן שום
1 בצל קטן
1 פלפל חריף
1 לימון
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
8 כפות שמן זית

אופן ההכנה:


1. מחממים גריל לטמפרטורת צלייה 230 מעלות עם אביזר
פלנצ'ה.
2. קוצצים את ירקות הסלסה: עגבניות, שום, כוסברה, בצל,
פלפל.
3. מערבבים יחד את הקמח, קורנפלור, מלח ופלפל.
4. מקמחים עם התערובת את כל נתחי הדג
5. משמנים את הפלנצ'ה עם שמן זית וצולים כל נתח דג כ 2
דקות מכל צד עד שמזהיב מכל הצדדים
6. צולים כל טורטייה קלות על הפלאנצ'ה ועכשיו ניגשים
להרכיב את המנה.
7. מפוררים דג מעל כל טורטייה, ומעל זה מפזרים מהסלסה, ואוכלים !


 
x

#{title}

#{text}

#{price}