כנפי עוף ברוטב באפלו


מצרכים:


1 ק"ג כנפי עוף חצויות
כף מלח
כף פלפל
4 כפות קונפלור
לרוטב באפלו
2 כפות דבש
2 כפות קטשופ
2 כפות חרדל
2 כפות סרירצ'ה
כפות רוטב ברביקיו
שומשום קלוי לקישוט
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
8 כפות שמן זית

אופן ההכנה:


1. מחממים את הגריל ל 230-250 מעלות.
2. מערבבים את הכנפיים בתערובת המלח, פלפל וקורנפלור
3. צולים 8-10 דקות כל צד של הכנפיים ברשת הנמוכה
בגריל עד טמפרטורה פנימית של 76 מעלות.
4. כשהכנפיים מוכנות, מוציאים מהגריל מערבבים אותם
ברוטב, מחזירים לגריל רשת עליונה 5 דקות.
5. מוציאים ומוזגים לצלחת הגשה יחד עם צלוחית רוטב.
6. מפזרים שומשום מעל
ובתאבון.
x

#{title}

#{text}

#{price}