סטייק אנטריקוט על העצם


מצרכים:


2 סטייק אנטריקוט פריים ריב על העצם
במשקל 1 קייג
מלח
פלפל

אופן ההכנה:


הכנה למידת עשייה מדיום:
1. מוציאים את הנתח שעה לפני מהמקרר שיתאזן לטמפרטורת החדר.
2. מחממים גריל לחום בינוני גבוהה של 230-250 מעלות.
3. ממליחים ומפלפלים את הנתח היטב.
4. מניחים את הסטייק כל הגריל, ומשאירים את מכסה הגריל פתוח.
5. לאחר 4 דקות, הופכים את הסטייק, כאשר מסובבים ב 45 מעלות לקבלת סימני גריל מושלמים.
6. הופכים את הנתח עוד פעמיים, כאשר כל פעם מסובבים גם ב 45 מעלות.
7. סה"כ זמן על הגריל כ 16 דקות.
8. בסיום הצלייה, ניתן לסטייק לנוח 5 דקות בשביל שיאזן את הטמפרטורה הפנימית.
9. פורסים את הסטייק נגד כיוון הסיבים, ומפזרים עוד מלח.
x

#{title}

#{text}

#{price}