סטייק סנדוויץ חריף


מצרכים:


1 ק"ג סטייק סינטה
1 כף מלח
1 כף פלפל
6 לחמניות
ירקות פרוסים - עגבניות, חסה
2 פלפלים אדומים קצוצים
בצל מקורמל
רטבים - מיונז, חרדל, סרירצ'ה
אופן ההכנה:
הכנת הסטייק:
6. אחרי 2 דקות הופכים שוב את הסטייק ל 2 דקות נוספות.
7. מסירים מהאש ברגע שמגיע לטמפרטורה רצוייה (54
מעלות) ונותנים לסטייק לנוח.
הכנת הירקות בגריל:
1. קוצצים פטריות ופלפלים לפרוסות בעובי 1/2 סיימ
2. מחממים מחבת עם שמן על אש בינונית גבוהה.
3. מוסיפים את הפטריות ופלפלים יחד עם מלח ופלפל גרוס
4. מטגנים כמה דקות עד שהופך קצת שחום. מוציאים
ומצננים.

הרכבת הסנדביץ:


1. פורסים את הלחמנייה
2. פורסים דק דק את הסטייק
1. נוציא את הנתח כשעה לפני הצלייה שיקבל 3. מערבבים 3 מנות מיונז עם מנה אחת סרירצ'ה לקבלת
טמפרטורת חדר.
2. מדליקים את המנגל לחום בינוני גבוהה.
מטבל מיונז חריף.
4. נמרח את הלחמניה במטבל החריף, ובחרדל
3. נמרח את הסטייק בסרירצ'ה בכמות נדיבה. 5. נסדר שכבות של הירקות הפרוסים חסה, ומעלייה
4. כשמגיע ל 230 מעלות, צולים את הסטייק העגבנייה.
במשך כ- 2 דקות, והופכים.
5. צולים 2 דקות נוספות, והופכים שוב ומסובבים
6. מסדרים מעל פרוסות של הסטייק
7. שמים מעל את הירקות הצלויים ב-90 מעלות.
8. מי שאוהב יותר חריף שם עוד סרירצ'ה סוגרים את הסנדוויץ

ובתאבון!
x

#{title}

#{text}

#{price}